Klinik information

Nye patienter

Hvis man er ny patient i klinikken kan man ikke benytte tidsbestilling, medicinbestilling og email-konsultation før man er oprettet i vores system. Ved første kontakt skal man henvende sig telefonisk eller personligt for at blive oprettet.

Telefontiden

Man vil i hele telefontiden blive mødt af en sygeplejerske. Dette har gjort det muligt for os at tilbyde almindelige lægekonsultationer efter tidsaftale mellem kl. 8 og 9.00.

Tidsbestilling og medicinbestilling

Man kan  bestille tid til fysisk konsultation på e-portalen. Her kan man også  bestille videokonsultation som alternativ til fysisk konsultation. Den tidligere mulighed for telefonkonsultation ophører d. 1/6-2021 og man vil derefter udelukkende kunne bestille almindelig fysisk konsultation eller videokonsultation

Afbestilling af tid kan gøres ved at ringe eller skrive en e-mail (via e-portalen) til sygeplejerskerne.

Der kan bestilles tid eller medicin ved at klikke på fanebladet “selvbetjening”

Akutte konsultationer

Ved akut opstået sygdom som ønskes vurderet, må der ringes på klinikkens telefonnummer og man kan der visiteres ift evt. konsultation.

Email-konsultation

Almene spørgsmål kan stilles ved at klikke på fanebladet “selvbetjening”. Lægen vil besvare mails indenfor 3 arbejdsdage. Man vil også kunne skrive til sygeplejersker med opklarende spørgsmål om f.eks vaccinationer, praktiske oplysninger, aflysning af tider osv.

Blodprøver

Blodprøver tages kun efter forudgående aftale med læge eller sygeplejerske.

Der kan kun bestilles blodprøver mellem 8-9 i sygeplejerskeskemaet. Hvis der forsøges booking af tid til blodprøve udenfor dette tidsrum vil bookingen blive afvist.

Ved ankomst: Kør sundhedskortet igennem terminalen til højre for døren og tag herefter plads i venteværelset.

Børn

Husk at bruge barnets sundhedskort og ikke dit eget når barnet registreres. Det gælder også ved email-konsultationer vedrørende børn. Barnet bør oprettes som bruger på e-portalen og skriv beskeden i barnets profil – så kommer mailen ind i den rigtige journal. Vi har ikke noget legetøj til børn i klinikken. Vi har valgt at fjerne det, da det kan udgøre en kilde til overførsel af infektion børn imellem. Man er meget velkommen til selv at tage legetøj med, som barnet kan lege med i venteværelset.

SELVBETJENING