Klinik information

Nye patienter

Hvis man er ny patient i klinikken kan man ikke benytte tidsbestilling, medicinbestilling og email-konsultation før man er oprettet i vores system. Ved første kontakt skal man henvende sig telefonisk eller personligt for at blive oprettet.

Telefontiden

Man vil i hele telefontiden blive mødt af en sygeplejerske. Dette har gjort det muligt for os at tilbyde almindelige lægekonsultationer efter tidsaftale mellem kl. 8 og 9.00.

Tidsbestilling og medicinbestilling

Under corona-epidemien kan der kun bestilles tid til konsultation ved opringning til klinikken, hvor der vil blive spurgt ind til evt. corona-symptomer.

Man kan IKKE bestille tid til fysisk konsultation på e-portalen. Her kan man istedet bestille telefonkonsultation eller videokonsultation som alternativ til fysisk konsultation.

Afbestilling af tid kan gøres ved at ringe eller skrive en e-mail (via e-portalen) til sygeplejerskerne.

Der kan bestilles tid eller medicin ved at klikke på fanebladet “selvbetjening”

Akutte konsultationer

Det er ikke længere muligt med åben (uvisiteret) konsultation som tidligere mellem 11-11.30 som følge af Corona-epidemien.

Ved akut opstået sygdom som ønskes vurderet, må der ringes på klinikkens telefonnummer og man kan der visiteres ift evt. konsultation.

Email-konsultation

Almene spørgsmål kan stilles ved at klikke på fanebladet “selvbetjening”. Lægen vil besvare mails indenfor 3 arbejdsdage. Man vil også kunne skrive til sygeplejersker med opklarende spørgsmål om f.eks vaccinationer, praktiske oplysninger, aflysning af tider osv.

Blodprøver

Under coronaepidemien skal der  bestilles tid til blodprøver.  Blodprøver tages kun efter forudgående aftale med læge eller sygeplejerske.  Man må ikke komme uden telefonisk aftale. Kør sundhedskortet igennem terminalen til højre for døren ved ankomst. Tag herefter plads i venteværelset.

Børn

Husk at bruge barnets sundhedskort og ikke dit eget når barnet registreres. Det gælder også ved email-konsultationer vedrørende børn. Barnet bør oprettes som bruger på e-portalen og skriv beskeden i barnets profil – så kommer mailen ind i den rigtige journal. Vi har ikke noget legetøj til børn i klinikken. Vi har valgt at fjerne det, da det kan udgøre en kilde til overførsel af infektion børn imellem. Man er meget velkommen til selv at tage legetøj med, som barnet kan lege med i venteværelset.

SELVBETJENING